Vi på Träningscyklar.nu

Träningscyklar.nu är en webbplats om cykling, sport, äventyr och fritid, där vi producerar köpguider och produktrecensioner för cykling, löpning, gym och fitness.

Vi skapar även informativt innehåll med tips och idéer om rutter, träningsprogram och kuriosa om allt som relaterar till vårt huvudämne.

Vi har över 1000 artiklar tillgängliga på vår webbplats, alla skapade med stor ansträngning och hängivenhet av vårt redaktionella team och experter.

Vårt uppdrag med Träningscyklar.nu är att uppmuntra fler än 10 miljoner människor att leva ett aktivt liv inom sport, genom att regelbundet utöva fysiska övningar, för att bli hälsosammare och lyckligare.

Vår mission

Vårt mål är att uppfylla vårt uppdrag genom att skapa kvalitetsinnehåll, med tips och fullständiga guider om allt som rör vår nisch.

Vår historia

Träningscyklar.nu föddes ur en idé om att hjälpa så många människor som möjligt att lära sig mer om cykelvärlden.

Vi är ett varumärke som skapades 2017, ursprungligen som en idé i magasinsformat, men med teknikens framsteg beslutade vi att helt gå över till den digitala versionen och lanserade vår webbplats 2019.

Trots alla utmaningar vi har mött hittills har vår webbplats vuxit exponentiellt.

Idag får vi över 1000 besökare varje dag som förlitar sig på vårt innehåll och köpguider för att hitta de bästa produkterna för sina behov.

Vilka vi är

Teamet bakom Träningscyklar.nu är en diversifierad grupp av sportentusiaster, cyklister, fysioterapeuter, nutritionister och gymprofessionella.

Vår passion för att utöva fysiska övningar, äventyra och ta hand om vår hälsa och välmående är det som förenar oss.

Vårt innehåll baseras på verkliga erfarenheter, forskning och vetenskap, genom åsikter från människor som förstår sig på ämnet.

Vi strävar alltid efter opartiskhet, ärlighet och transparens när vi skapar vårt innehåll.

Vi består av ett seriöst, professionellt och erfaret team inom sitt verksamhetsområde, med uppgiften att ta fram de bästa tipsen och innehållet relaterat till cykling, sport och äventyr.

Lär känna vårt team:

Marcos Dutra


Ciclista
Formado em Educação Física pela Universidade de SP, Dutra é um ciclista experiente, dedicado a simplificar a vida andando de bike. A sua escrita e trabalho profissional ajuda as pessoas a tomarem decisões informadas para garantir a saúde e o bem-estar em suas atividades esportivas.

Jaqueline Vieira


Fisioterapeuta
Formada em fisioterapia pela Universidade do RJ, passei 7 anos trabalhando como assistente esportiva na equipe de ciclismo, especialista em atletas de mountain bike. Também adoro pedalar aos finais de semana com os amigos.

Carlos Rocha


Revisor
Estudou Letras na Universidade de São Paulo. É redator e revisor de diversos sites do universo esportivo. Aos finais de semana quando não está escrevendo, está pedalando com os amigos.


Vårt ansvar

På Träningscyklar.nu tror vi att det är viktigt att alltid upprätthålla en seriös, integritetsfull och transparent redaktionell linje.

Vårt mål är först och främst kvaliteten på informationen.

👉 När vi nämner att vi har recenserat en produkt, betyder det att vi har lagt timmar på att arbeta med det innehållet.

👉 Vi använder experter inom ämnet för att skriva eller redigera/granska allt vårt innehåll.

👉 Allt vårt innehåll skapas baserat på verklig erfarenhet och tillförlitliga forskningskällor.

👉 Vi uppdaterar regelbundet våra sidor med den senaste informationen.

Märken och företag kan inte betala för en 5-stjärnig recension, vi bibehåller vår fullständiga integritet och redaktionella samt professionella transparens.

Ibland kan en medlem av vårt team delta i en produktlanseringshändelse, men vi betonar att detta inte påverkar vår åsikt om de bedömningar vi har gjort.

Vårt mål är alltid att tillhandahålla opartiska redaktionella texter skapade av vårt team av experter och redaktörer.

Vi använder ett affiliateprogram för att marknadsföra produkter och hjälpa till med kostnaderna för vår verksamhet.

Vi upprätthåller också en strikt policy när det gäller att acceptera sponsring, just för att undvika eventuella intressekonflikter.

Dock påverkar inte provisionerna våra rekommendationer, och du betalar inte något extra värde för detta.

Du kan kolla in en detaljerad sida med användarvillkor med mer information.

Vårt innehåll

Om du har kommit hit betyder det att du är intresserad av att veta mer om träningsvärlden, vare sig det är för nöjes skull, äventyr eller fritid.

Den goda nyheten är att vi har förberett och organiserat allt vårt innehåll för dig.

Kolla in våra huvudsakliga sidor nedan:

  • Motionscyklar
  • Träningscyklar hemma
  • Tillbehör till träningscyklar
  • Träningskläder

Kontaktinformation

Vi hoppas att du gillar innehållet som vi har arbetat så hårt för att utveckla och om du har några förslag på förbättringar för vår webbplats, kontakta oss, vi vill höra från dig.

Följ oss på våra sociala medier.

Håll dig uppdaterad med vad som händer inom motionscykling.

Vi jämför träningscyklar och visar recensioner och jämförelser. Hitta de bästa träningscyklarna på marknaden.